Marvel Magyarország

Marvel Magyarország

BREAKING: Készül az X-23 szólófilm forgatókönyve

2017. október 24. - Marvel Magyarország

A Logan nagy népszerűségnek örvendő karaktere önállóan is szerencsét próbálhat.

wolverine-logan-laura.jpg

A rendkívüli kritikai sikert arató Logan idén lezárta Hugh Jackman Wolverine-jének tizenhét éve tartó történetét, amiben a képregényekből ismerős X-23 is tiszteletét tette a 12 éves Dafne Keen alakításában. Habár a film nagy részében egy szót sem szólt, de a fiatal színésznőnek sikerült kivívnia a rajongók elismerését játékával, és szinte azóta kering a levegőben egy önálló produkció elképzelése. A Logant jegyző James Mangold most derült égből villámcsapásként elárulta a The Hollywood Reporternek adott friss nyilatkozatában, hogy jelenleg is dolgozik egy X-23 szólófilm forgatókönyvén.

Ugyan a forgatókönyv megírása még nem sokat jelent (mint tudjuk, nagyon hosszú az út addig, mire zöld utat kap bármilyen projekt egy stúdiótól), azonban már maga a tény is igencsak jelentős fejleménynek számíthat Laura Kinney rajongói számára. A rendező további részleteket nem árult el azzal kapcsolatban, hogy a potenciális film milyen időben, vagy hány éves hőssel játszódna, de úgy véli, a DC Wonder Womanjének sikere több női főszereplésű szuperhősmozihoz vezethet, köztük X-23-mal.

Jelenleg négy Marvel-film előkészületei zajlanak a 20th Century Foxnál: áprilisban érkezik a horrorköntösbe bújtatott Új mutánsok, nyár elején visszatér a nagydumás Deadpool, jó egy év múlva pedig a fősodor legújabb darabja, az X-Men: Dark Phoenix kerül mozikba. A Channing Tatum főszereplésével beharangozott Gambit 2019 februárjára lett kitűzve, így amennyiben a szóló X-23 kaland megkapja a közeljövőben a hivatalos berendelést, valamikor a Gambit után debütálhat a filmszínházakban.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelhu.blog.hu/api/trackback/id/tr6316478254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather 2017.10.25. 09:09:15

sose csípetm x23at, de a logan filmben a kiscsaj nagyon jó volt, szóval vele mehetne.
süti beállítások módosítása