Marvel Magyarország

Marvel Magyarország

BREAKING: Budapesten is forog majd a Fekete Özvegy-film

2019. május 19. - Marvel Magyarország

Talán ez azt jelenti, amire mindenki gondol.

black-widow-budapest.jpg

Mióta évekkel ezelőtt az első Bosszúállók-filmben elhangzott Budapest neve mint Fekete Özvegy és Sólyomszem egyik közös küldetésének helyszíne, majd a kikacsintásoktól hemzsegő, nemrég mozikba került Végjátékban újfent, rajongók milliói szeretnének választ kapni a kérdésre, hogy mi történt ott valójában. Bármilyen hihetetlen, talán erre nemsokára sor kerül: a HN Entertainment számolt be először azon értesüléseiről, miszerint Magyarországon forog majd a szóló Fekete Özvegy-film, amit immár mi is meg tudunk erősíteni.  

Budapest visszatérőnek számító megemlítése mellett igazán bízunk benne, hogy a Marvel nemcsak a kedvező adózási körülményeket vette figyelembe a helyszín kiválasztásakor, pláne, hogy a Végjáték történései révén a Fekete Özvegy hivatalosan is előzménysztoriként kezelendő. Habár tényleg adná magát, hogy a Scarlett Johansson nevével fémjelzett mozifilmben elmeséljék, miért is hagyott olyan mély nyomot hőseinkben a magyar fővárosban tett látogatás, egyrészt idáig még szó sem esett Jeremy Renner szerepléséről, ráadásul Natasha Romanoff származását figyelembe véve az sem elhanyagolható szempont, hogy Budapest már a Die Hard-sorozat ötödik részében és a Vörös verébben is helyettesített orosz területeket a mozivásznon. 

Bárhogy is legyen, azt azért érdemes megemlíteni, hogy Magyarország az elmúlt években egyre több hollywoodi szuperprodukció forgatási helyszíneként szolgál, és csak hogy néhányat kiemeljünk a felhozatalból, ilyen a Szárnyas fejvadász 2049, a Terminator: Sötét végzet vagy Denis Villeneuve jelen pillanatban is munkálatok alatt álló Dűnéje. A sort most először egy Marvel-film fogja gyarapítani, a Fekete Özvegy forgatása ugyanis a tervek szerint már júniusban kezdetét veszi. A rendezői széket Cate Shortland foglalja el, Johansson oldalán pedig Florence Pugh és David Harbour is feltűnik egyelőre ismeretlen szerepekben.

(forrás: HN Entertainment)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelhu.blog.hu/api/trackback/id/tr816477414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása